Gyermekneurológia

Időpontok

Köszönjük érdeklődését a Fog-Ház Plussz Klinika iránt.

Ha időpontot szeretne foglalni, kérjük szíveskedjék a 06 26 343-093 telefonszámot hívni, vagy tekintse meg elérhetőségi oldalunkat.

gyermekneurológiai vizsgálat

Dr. Gaszner Andrea gyermekneurológus adjunktus

Pécsen születtem, 1965 november 2-án orvos családból. Iskoláimat is ott kezdtem, majd Budapesten fejeztem be a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. Tanultam, illetve dolgoztam rövid ideig külföldön, az egyetem alatt és utána (Németországban és Franciaországban). Két szakvizsgát szereztem gyermekgyógyászatból és gyermekneurológiából. Másod diplomámat egészségügyi menedzsmentből csak kitekintésnek tekintem. 3 nyelvvizsgám van angol, német és francia nyelvből. Eddigi munkahelyeim: Heim Pál Kórház, II.sz. Gyermekklinika, illetve jelenleg a Szent Rókus Kórház és Korai Fejlesztő Alapítvány. Ez utóbbi két helyen részmunkaidőben dolgozom. Szeretek gyerekekkel foglalkozni. Nekem is van családom, férjem és két gyermekem. Kikapcsolódni a zene és a sport segít.

Hogyan tovább?

Kitty és Csilla megválaszolják általános kérdéseit, foglalnak időpontot és segítenek, hogy a legmegfelelőbb orvosi ellátásban legyen része!

Hívjon most