Endodoncia

Időpontok

Köszönjük érdeklődését a Fog-Ház Plussz Klinika iránt.

Ha időpontot szeretne foglalni, kérjük szíveskedjék a 06 26 343-093 telefonszámot hívni, vagy tekintse meg elérhetőségi oldalunkat.

Dr. Balogh Maria Gabriela fogorvos

A Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar és az Oktatási Hivatal, 2010. Magyar Ekvivalencia és információs központja által szerzett szakmai vizsgát. Cruz Roja Venezolana (Venezuelai Vöröskereszt), 2004. Diploma de Post­Grado en a especialidad de Endodoncia (Egyetemi végzettség utáni továbbképző szakkiképzési diploma endodontiában). Universidad Central de Venezuela (Venezuelai Központi Egyetem), Fogorvosi Fakultás, 1997. Odontólogo (Fogorvos). Colegio Humboldt (Humboldt Iskola ­ a Caracasi Német Iskola), Caracas, 1988. Bachiller (Érettségi)

Szakmai tapasztalat

Fogorvos, endodontus. Pomáz, Fog­Ház Plussz, 2011. óta. Szerződtetett forgos és endodontia szakfogorvos a Caracasi Chacao község “Salud Chacao” nevű Egészségi szisztéma és program keretén belül, Caracas, 2005­2008-ig. Tanársegéd a Venezuelai Vöröskereszt “Carlos J. Bello”korházban, ahol az egyetemi végzettség utáni Továbbképzö Endodontia Szakképzés Program keretén belül “ Endodontia elmélet és klinikai és szebészeti gyakorlatot” tanít 2004­2007-ig. Gyakorlat: mint résztvevö, hallgatója az egyetemi végzettség utáni továbbképző Endodontiai Szakképzés Programnak “Endodontiai elméleti, klinikai és sebészeti gyakorlat” a Venezuelai Vöröskereszt “Carlos J.Bello” Kórházban, 2002 ­2004-ig. Magánrendelő ellátása Caracas, 1998­2008-ig. Egyéni helyettes fogorvos, Instituto Venezolano de los seguros Sociales, a Venezuelai Állami Közbisztosítási Intézetnél, Caracas 1997­ 2001-ig.

Nyelvek

Spanyol, Magyar, Német, Angol

Hogyan tovább?

Kitty és Csilla megválaszolják általános kérdéseit, foglalnak időpontot és segítenek, hogy a legmegfelelőbb orvosi ellátásban legyen része!

Hívjon most