Fogászat

Időpontok

Köszönjük érdeklődését a Fog-Ház Plussz Klinika iránt.

Ha időpontot szeretne foglalni, kérjük szíveskedjék a 06 26 343-093 telefonszámot hívni, vagy tekintse meg elérhetőségi oldalunkat.

Üdvözöljük a Fog-Ház Plussz Fogászat oldalán.

Dr. Zalányi Katalin orvos-igazgató fogszakorvos

Gyermekkoromban én is féltem a fogászati beavatkozásoktól, ezért is akartam egy olyan stresszmentes, barátságos környezetű rendelőt kialakítani.

1992-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. Az egyetem után a Kőbányai Gyermekfogászaton és magánrendelőben dolgoztam. 1998-ban tettem fog- és szájbetegségek szakvizsgát. 2000 óta magánrendelőben várom szeretettel pácienseimet.

Fontosnak tartom a folyamatos továbbképzéseket, mivel a fogászat is egy igen intenzíven fejlődő ága az orvostudománynak, így 2016-ban új szakvizsgát tettem konzerváló fogászat és fogpótlástan szakterületen.

Dr. Kovács Mónika fogszakorvos

1992-ben végeztem a Semmelweis Egyetem (akkor még SOTE) Fogorvostudományi Karán. Az egyetem elvégzése után először szülőként próbáltam ki magam, és csak 4 gyermek születése után kezdtem orvosként dolgozni. Fog- és szájbetegségek szakvizsgát 2003-ban tettem.

Budapesten a Villányi Dent Fogászati Központban alkalmazottként, majd a Bartók Béla úti rendelőben magánorvosként dolgoztam. 2008-ban nagy örömmel csatlakoztam a Fogház Plussz Egészségügyi Centrum alapító csapatához. Már gyerekkoromban is erre a pályára készültem keresztanyám példája nyomán, azóta is az emberekkel való törődést és a gyógyítást tartom a legfontosabbnak.

Általános fogorvoslással foglalkozom, tehát konzerváló fogászattal (tömések, gyökérkezelések) és fogpótlással (hidak, fogsorok készítése) egyaránt. Immár 5 gyermekes anyaként nagy szeretettel várom kisgyermek pácienseimet is.

Dr. Nagy Zsanett fogszakorvos

2007-ben végzett a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán, majd a Fogpótlástani Klinikán kezdte meg fogorvosi munkáját. A szakvizsga megszerzését követően (2010) klinikai orvosként részt vesz a betegellátásban, magyar és angol nyelvű hallgatók oktatásában.

Egyetemi tevékenysége mellett 2008 óta magánrendelőkben szerzett szakmai tapasztalatot. A Fogház Plussz Egészségügyi Centrum munkatársaként 2009 óta dolgozik. Ahhoz, hogy a pácienseinknek a legjobb ellátást tudjuk nyújtani folyamatos fejlődésre van szükség, ezért rendszeresen részt vesz hazai és külföldi szakmai továbbképzéseken.

Szakterületek

  • Esztétikai fogászat
  • Konzerváló fogászat
  • Esztétikus tömések, endodoncia
  • Fogpótlások készítése
  • Rögzített és kivehető fogpótlások
  • Implantációs fogpótlások

Dr. Balogh Mária Gabriella fogorvos-endodontus

Dr. Laczkó Roland fogorvos

A folyamatos fejlődés érdekében konzervaló- és fogpótlastani szakorvosnak készülök.

Diplomám a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem 2015-ben.

Munkám során a páciensekkel kialakított kellemes hangulattal igyekszem teljes körű, személyre szabott, magas szintű kezeléssel szolgálni.

Érdeklődési területeim: konzerváló- és protetikai fogászat, parodontológia, gyermek fogászat.

Dr. Kolozsváry László fogszakorvos, implantológus

Szakterületem az implantológia és a protetika (koronák, hidak, rögzített és kivehető fogsor) és kisebb szájsebészeti beavatkozások. 1987-ben végeztem a SOTE-n. 1996-ig az SE Fogpótlástani Klinikán dolgoztam tanársegédként. Németországban egy évig kutatóként dolgoztam. Rendszeresen veszek részt továbbképzéseken, a legújabb módszerek megismerése céljából különböző nemzetközi konferenciákon (pl. USA).

Dr. Zaklanovics Helgafogorvos

1992: Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Kar
1994: Fog, és Szájbetegségek szakvizsga
2004: Fogszabályozás szakvizsga
Munkahelyek:
1992-2001 Semmelweis Egyetem Konzerváló Fogászati Klinika
2001-2008 Semmelweis Egyetem Kútvölgyi Klinikai Tömb, Fogszabályozási Részleg
2008- magánrendelő

Hogyan tovább?

Kitty és Csilla megválaszolják általános kérdéseit, foglalnak időpontot és segítenek, hogy a legmegfelelőbb orvosi ellátásban legyen része!

Hívjon most